Денонощна Стоматологична
Холистична Клиника Ведра Дентал

Усмихнете се със самочувствие!

Ведра Дентал

Зъбни импланти в Турция – ЦЕНИ

Зъбните импланти стават все по-разпространени сред населението и много пациенти прибягват към имплантологично лечение на обеззъбяването. Сериозен недостатък, обаче, на този вид лечение е високата цена. Това е и причината част от пациентите да поставят на по-заден план здравето си и да прибягват към други нетолкова надеждни и функционални методи за лечение на обеззъбяването.

Зъбни-импланти-в-Турция-цена-Зъбни-импланти-в-Турция-мнения-(1)

Цените на зъбните импланти варират в зависимост от сложността и обема на манипулацията, вида на импланта и от необходимосттта от други хирургични манипулации. Ето приблизителните цени на зъбните импланти в повечето клиники в Турция:

Стандартен титаниев имплант

$150 – $500 на имплант

Импланти с пълна дъга (All-on-4 / All-on-6)

$2000 – $3500 за цялата процедура

Имедиатни импланти 

$300 – $750 на имплант

Редица клиники, локализирани в Турция, предлагат стоматологични услуги, сред които и поставяне на зъбни импланти, на драстично ниски цени. Все по-често пациентите прибягват към лечение в Турция, заради достъпните цени на предлаганите услуги.

Турция се класира сред топ 3 европейски държави, които предлагат поставяне на зъбни импланти.

Разликата в цените на зъбните импланти в Турция се определя в зависимост от локализацията на клиниката, уменията на хирурга, както и от индивидуалните изисквания на пациентите. Сред най-предпочитаните клиники за поставяне на зъбни импланти в Турция са:

  • DentGroup – Клиниката е локализирана в гр. Истанбул и гр. Анталия и предлага разнообразни стоматолотични услуги, провеждани от опитен екип специалисти.
  • Dental Estetik Center – Представлява известна клиника, прочута с поставяне на зъбни импланти в гр. Истанбул. Разполага със съвременна технология и оборудване.
  • Oral Plus Dental Clinic – Денталната клиника се намира в гр. Анталия и е сред водещите в бранша. Разполага с модерна апаратура в отговор на разнообразните клинични случаи.
  • Dentram – Клиниката се намира в гр. Истанбул и предоставя на пациентите си широка гама зъбни импланти, поставяни от опитни имплантолози.
  • Acibadem Hospital Group – Това е добре позната верига болници на територията на Турция, които предлагат адекватно и съвременно дентално лечение, включително и поставяне на зъбни импланти.

Интересувате се от зъбни импланти?

Желаете ли да научите повече за възможностите на зъбните импланти? Елате на място за БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим въпроси и изисквания, които имате, относно зъбните импланти. Вашата усмивка е важна за нас, и ние сме тук, за да ви помогнем да я възстановите и поддържате.

Разберете повече за имплантите, които предлагаме във Ведра Дентал:

Най-добрата клиника за зъбни импланти в Турция

Редица дентални клиники в Турция са специализирани в поставянето на зъбни импланти. Много от пациентите поемат риска, уповавайки се единствено на ниските цени на имплантите. Преди да прибягнат към това решение, е добре пациентите да се запознаят с предимствата и недостатъците на клиниките и според тях да изберат най-добрата клиника за зъбни импланти в Турция.

Зъбни-импланти-в-Турция-цена-Зъбни-импланти-в-Турция-мнения-(2)

DentGroup е сред водещите клиники за зъбни импланти на територията на гр. Истанбул и гр. Анталия. Предоставя първокласни стоматологични услуги, благодарение на висококвалифициран списък от специалисти, признати в работата си. Клиниката се уповава основно на съвременните методи на стоматологията, като умело борави с дигиталните технологии.

  • Качество на обслужване – Клиниката получава стотици положителни отзиви, които подчертават висококачествените дентални услуги. Пациентите оценяват професионализма и опита на денталния персонал.
  • Подход към пациентите – Освен стоматологичните услуги, клиниката предлага на пациентите си ексклузивни цени за настаняване, непосредствено до клиниката. Наред с това, клиниката поема трансфера на чуждестранните пациенти от летището. След изготвяне на персонализиран план за лечение и извършване на предвидените манипулации, DentGroup предоставя на пациентите си 5 години гаранция.
  • Съвременна апаратура – DentGroup разполага с модерно обзавеждане, апаратура и стоматологично оборудване. Това допринася допълнително за ефективността на лечението.
  • Конкурентни цени – Цените, които предлага клиниката, играят съществена роля в привличането на пациенти от цял свят. Те са драстично по-ниски от цените в други държави като Великобритания, Швеция, Германия, Ирландия и др. Така турските клиники подпомагат реализирането на желанията на пациентите за по-красива усмивка.

Зъбни импланти в Турция – Мнения

Въпреки огромния интерес на хората към поставянето на зъбни импланти в Турция, много от тях се притесняват относно съотношението цена – качество. Често пъти пациентите се основават на твърдението: „Ниската цена е равна на ниско качество”. Това създава и редица противоречиви мнения за имплантите и поражда много въпроси.

Защо цените на имплантите са толкова ниски в Турция? Отговорът на въпроса се крие в по-ниските разходи за живот в Турция, ниската стойност на лирата, както и по-ниското трудово възнаграждение на зъболекарите, в сравнение с другите държави. Освен това масово клиниките се стремят да привлекат пациентите като предлагат конкурентни и рентабилни цени.

Зъбни-импланти-в-Турция-цена-Зъбни-импланти-в-Турция-мнения-(1)

Ниско качество ли са зъбните импланти на тази цена? Зъбните импланти, с които работят масово клиниките, се произвеждат в различни части на света и са висококачествени. На базата на използвания имплант, сложността и размера на процедурата варира цената им. Обикновено клиниките предлагат различна гама от импланти на пациентите, които сами могат да определят крайната цена на процедурата.

Като всяка хирургическа манипулация, зъбните импланти крият своите рискове и усложнения. Такива могат да са развитие на инфекция, засягане на нерви, стопяване на костта и др. Налице е и основния риск от отхвърляне на импланта. Затова от водещо значение е избора на подходяща клиника с екип от опитни специалисти, чрез които тези рискове могат да се сведат до минимум.

Преди да предприемат крайно решение за поставяне на зъбни импланти в Турция, пациентите трябва да проучат мнението на пациенти и специалисти.

Зъбни импланти в Турция – Заключение

Въпреки че много зъболекари в Турция предлагат поставяне на зъбните импланти, не е безопасно да се предположи, че всеки зъболекар може да имплантира. Поставянето на зъбни импланти е сложна процедура, която изисква специално обучение и опит, за да се гарантира успешен резултат.

Манипулацията по имплантиране на устройство в костта, което да замества липсващия зъб е сериозна, трудна и времеемка. Включва няколко посещения, редица изследвания и процедури. Все повече българи инвестират в клиники в Турция за цялостно преобразяване на усмивката, въпреки че залогът е голям.

За да се подложи един пациент на подобна манипулация, е необходимо да проучи всички горепосочени предимства и недостатъци, както и да предвиди възможните рискове и усложнения. Често българите могат да останат излъгани, ако действат прибързано и се доверят на първата клиника, която им обещава блестяща усмивка на ниска цена. За да бъдат удовлетворени от крайния резултат, пациентите трябва да изберат най-добрата клиника за зъбни имланти.

От гледна точка на дентална клиника Vedra Dental рисковете за поставяне на зъбни импланти в Турция са повече от плюсовете. Не винаги ниската цена е водеща в избора на подходящо лечение. По-добрия вариант е малко по-голяма инвестиция в по-сигурни и надеждни клиники в България.

Екипът на Vedra Dental – холистична стоматологична клиника в гр. София, предлага качествено лечение с висок клас зъбни импланти. Състои се от специалисти с дългогодишен опит в сферата на имплантологията, сред които е и д-р Въжаров. Клиниката предлага на пациентите си индивидуален подход и адекватно лечение на конкурентни цени.