Денонощна Стоматологична
Холистична Клиника Ведра Дентал

Усмихнете се със самочувствие!

Ведра Дентал

НОВОСТИ

Здравейте! Аз съм Холистичен стоматолог и се занимавам със и интересувам от здравословен начин на живот, алтернативна медицина и всички нетрадиционни методи за превенция, поддържане и лечение от доста дълго време.

Моята страст е да помагам на хората, което ме прави още по-мотивиран да споделям с всички около мен за LifeWave. При моето търсене през годините това е първият път, когато аз срещам такъв гениален продукт. Това са невероятни медицински изделия, НЕ ТРАНСДЕРМАЛНИ, които са с 85% незабавен положителен ефект (и още 10% в рамките на няколко часа по-късно), лесно доказуемо действие, евтини, малки по размер, лесни за употреба, одобрени от FDA и болници. Аз вече помогнах на много хора с хронична и остра болка (включително и на себе си) за около 5 минути или по-малко на всеки. Лечението таргетира самата първопричина за болката, а не я потиска, както става с лекарствата, като се постига самолечебен ефект. И това е само ефект на един от седемте пача – IceWave. Останалите шест са съответно за: стрес – Aeon (който ползваме и в НАШАТА практика за седация и дълбоко успокоение на пациента преди манипулации); Antiaging – Carnosine; детоксикация – Glutathione; баланс на теглото – SP6 Complete; хранителна енергия, баланс, гъвкавост, издръжливост – Energy Enhancer; подобрен сън – Silent Nights. Изброявам само основните им ефекти, тъй като има много други, както можете да си представите когато се използват природни енергии и честоти – подобно на ефектът, който се получава когато ядете ябълка – има много ползи.

Методът е физически, евтин и лесен пробив в нанотехнологиите с никакви странични ефекти, тъй като се ползва естествени и познати (кохерентни) за организма ни честоти; овладяване на древната мъдрост в „модерни“ дни. Той използва нашето собствено инфрачервено енергийно поле (топлината, която отделяме) и го изпраща обратно към нас, като различни нанометри от светлината. Подобен е и резултатът от взаимодействие с електрическите ни потенциали по и в тялото (акупунктурният ефект).

Чаках като холистичен лекар и стоматолог такава гениална простота, която лесно да помага на хората, от доста време …

Ето 3 кратки, но много ясни видеа:

LIFEWAVE JOURNEY
APPLYING LIFEWAVE PATCHES
LIFEWAVE PATCHES FUNCTIONS

Д-р Драгомир Въжаров