Денонощна Стоматологична
Холистична Клиника Ведра Дентал

Усмихнете се със самочувствие!

Ведра Дентал

СПЕШНА ПОМОЩ

Ние от Денонощна Холистична Стоматологична Клиника Ведра Дентал сме се постарали да осигурим за Вас постоянна 365 дни в годината денонощна (24/7) неотложна спешна стоматологична помощ. Това включва всички официални празници и почивни дни денонощно, като през нощта разполагаме с дежурен стоматолог. В събота и неделя работим по стандартен график както през седмицата, като имаме отделен блок със спешен зъболекар за пациенти с болка от зъб при кариес, пулпит, обострен гранулом, болка от мъдрец при никнене или друга причина, болка от венци и пародонт, болка от незъбен характер в лицево-челюстната област, подуване, абсцеси, паднала пломба, счупен зъб, изваден или набит или изкривен зъб при остри травми, счупена или отлепена коронка или фасета, счупен или отлепен мост, счупена протеза, естетична ситуация, затруднено хранене, нарушен комфорт, влошен говор, кръвоизлив, луксация или сублуксация на темпоромандибуларната става, всякакви възпалителни процеси в устата и лицево-челюстната област, и много други усложнения.

Тъй като знаем колко дискомфортни, стресиращи и понякога страшни са за Вас тези спешни ситуации, обръщаме особено внимание на психологическото отношение към пациента и внимателния подход в началото, за да Ви предразположим, а не да стресираме допълнително или предизвикаме травми в съзнанието Ви, които не могат да се заличат с години и пречат на следващото лечение. Наше мото е: “ Ако дойдете с болка, ше Ви лекуваме без болка и ще си тръгнете без болка“, както и „Минимална намеса, максимален ефект!“, което произтича от холистичния ни начин на мислене, диагностика и лечение. Ето защо радко се случва при спешни случаи да извадим зъби, като постигаме успокоение на възпалителните и други процеси и пълно изчезване на болката и обезболяване с консервативни и запазващи методи.

След спешните манипулации обикновено запазваме час на пациента за контролен преглед и проследяване и наблюдение в някои случаи, или за продължаване на започнатото лечение в други, за да не се стигне до нови, а в някои случаи по-лоши усложнения.

Разполагаме с различни диагностични уреди, които всеки наш дежурен стоматолог използва денонощно, като: апекслокатор (измерва прецизно до части от милиметър дължината на кореновите канали), апарат за ЕОД или електроодонтодиагностика, (помага да открием степента на засягане нервите на зъбите, тоест до колко имат виталитет или живот в тях), ДИГИТАЛЕН РЕНТГЕН – незаменим помощник в невидими за нас области, особено при спешен случай (последно поколение на финландската фирма Plannmeca, при който няма облъчване, а точността е изключителна) и други.

Освен богатата ни гама наконечници,всички с вградена светлина, използваме денонощно дентален ЛАЗЕР за физиотерапия (например след лечение на пулпит или гранулом в областта на върха на корена на зъба), стерилизация (например на кореновите канали) и рязане на меки тъкани бързо, безболезнено и безкръвно чисто.

Не на последно място сме се постарали цялата атмосфера, в която попадате, да бъде предразполагаща и във весели тонове, което включва нашите екипи и самата клиника като интериорен дизайн; липсата на всякакви стоматологични миризми, както и успокояващата приятна музика във всички помещения. Погрижили сме се дори самият ни сайт да Ви действа отпускащо и да създава доверие както визуално, така и с авторската си автентична информация и пълна прозрачност.